top of page

Minä

Stressinhallinnan ja palautumisen valmentaja
Hanna-Kaisa Mäkynen
HOH-041_edited.jpg

Hei!​

Olen Hanna-Kaisa Mäkynen, sosiaalialan ammattilainen, joka on viime vuosina laajentanut osaamistaan hyvinvointialan suuntaan ja v. 2021 olenkin saanut sekä Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmentajan että rentoutusvalmentajan (SHL) pätevyyden. Tällä hetkellä opiskelen joogaopettajaksi. Pohjakoulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja yli 20 vuotta olen työskennellyt erilaisissa työtehtävissä sosiaalialalla lasten, nuorten ja perheiden parissa. 

 

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja heidän tarinoistaan, mielen toiminnasta, tunteista ja ihmissuhteista -siksi valintana olikin sosiaaliala musiikkiopintojen jäädessä kakkossijalle. Elämässä minua on kuljettanut eteenpäin uteliaisuus ja halu ymmärtää asioita pintaa syvemmältä ja tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat stressi, traumat, kehollisuus, palautuminen sekä myötätunto. 

Hyvän Olon Helminauhan palvelut ovat syntyneet halusta auttaa erityisesti erityislasten vanhempia jaksamaan arjessaan paremmin. Tämä kohderyhmä on sydäntäni lähellä omien lasteni terveyshaasteiden vuoksi, mutta autan enemmän kuin mielelläni kaikkia, jotka painiskelevat stressin kanssa ja haluavat ottaa askeleen kohti parempaa palautumista ja hyvää oloa.

 

Minulla ei ole valmiita pakettiratkaisuja sinun palautumiseen tai hyvän olon lisäämiseen liittyen, mutta lupaan kulkea rinnallasi oivalluttavia kysymyksiä esittäen ja sinua tukien, jotta sinä voit löytää sinulle sopivan ratkaisun! Minulle on tärkeää, että sinä voit kokea tulevasi kohdatuksi, nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin olet. Tavoitteenani on myös luoda sinulle ymmärretyksi ja kannatelluksi tulemisen kokemus!

bottom of page