top of page

Hengähdyhetkiä®
- palautumisvalmennus

Tuntuuko sinusta siltä, että sisälläsi on kasa solmuun menneitä lankoja, josta yrität epätoivoisesti etsiä edes yhtä johon tarttua? Säntäiletkö sinnetänne sinkoilevan superpallon lailla tehtävästä toiseen? Painuvatko hartiasi kasaan kuormittavan arkitaakan alla? Liikkuvatko tunteesi lähinnä ärtymyksen ja väsymyksen välimaastossa?

Haasteista ja ongelmista kohti ratkaisuja!

Jos vastauksesi yhteen (tai useampaan) kysymykseen on kyllä, olet luultavasti kerran jos toisenkin miettinyt että jotain tarttis tehdä, mutta omin voimin tehtävä tuntuu likipitäen mahdottomalta. Stressin selän voi kuitenkin katkaista ja lisästressiä ennaltaehkäistä, mutta yksin siihen ei tarvitse kenenkään kyetä. Valmennuksen tavoitteena ei ole poistaa kaikkea stressiä, koska stressi on myös liikkeelle paneva voima tiettyyn pisteeseen saakka. Tavoitteena on löytää tasapaino tekemisen ja olemisen välillä siten, että pelko omien voimavarojen loppumisesta ei enää kummittele nurkan takana. Valmennuksen tavoitteena on myös, että kokemus arjesta muuttuu suoritusten täyteisestä selviytymisestä sinun toiveidesi mukaiseksi, hyväksi arjeksi.

Palautumisvalmennuksessa keskitymme stressin aiheuttajiin ja palautumisen esteisiin juuri sinun kohdallasi ja minä autan sinua löytämään avaimet kuorman keventämiseen ja palautumisen parantamiseen. Valmennus on yhdistelmä keskusteluun perustuvaa ratkaisukeskeistä palautumisvalmennusta sekä sinun tarpeisiisi räätälöityjä hermostoa rauhoittavia ja palauttavia kehonhuolto-, hengitys- ja tarkkaavaisuusharjoituksia. 

 

Valmennus käytännössä

Ennen ensimmäistä tapaamista saat alkukartoituslomakkeen, joka toimii valmennuksen sisällön suunnittelun lähtökohtana. Ensimmäinen tapaaminen on kestoltaan 90min, seuraavat tapaamiset 75min. Keskustelussa ohjaan sinua kohti oivalluksia ja uusia näkökulmia kysymysten ja käytännönläheisten tehtävien avulla. Keskustelun lisäksi stressinhallintaa ja palautumista lähestytään kehollisten harjoitteiden kautta, jotka rauhoittavat hermostoa ja levotonta mieltä sekä auttavat kehoa vapautumaan jännityksistä. Näiden harjoitteiden kautta sinulla on mahdollisuus löytää ja vahvistaa yhteyttä kehon ja mielen välillä. Suosittelen lämpimästi tekemään harjoitteita myös tapaamisten välissä. 

 

Tapaamiset voidaan järjestää joko lähitapaamisina Seinäjoella tai etäyhteyksiä hyödyntäen. Mikäli toivot tapaamista kotipaikkakunnallasi (max. 1h säteellä Seinäjoelta), ota yhteyttä. Tässä tapauksessa valmennusmaksuun lisätään etäisyydestä riippuen lisämaksu. 

Kenelle?

 

Palautumisvalmennus sopii erityisen hyvin sinulle, jos

  • tunnet olevasi väsynyt, ahdistunut tai uupunut

  • koet arjen ja/tai työn kuormittavana

  • kärsit univaikeuksista

  • olet hieman hukassa itseltäsi tai kaipaat uutta suuntaa

  • kaipaat elämääsi enemmän energiaa ja iloa

Mitä? 

 

Valmennuksessa

  • saat välineitä stressinhallintaan ja palautumiseen

  • löydät uusia oivalluksia ja näkökulmia kehää kiertäviin ajatuksiin

  • tutustut itseesi ja kasvatat voimavarojasi

  • saat tilaa olla ja tuntea sekä oivaltaa sen, mikä tekee sinun elämästäsi merkityksellistä

  • kohennat elämänlaatuasi

Palautumisvalmennus ei ole terapiaa, eikä se koskaan korvaa sitä tai lääkärinhoitoa, mutta se tarjoaa mahdollisuuden omien ajatusten jäsentämiseen sekä keinoja oman hyvinvoinnin tukemiseen ja stressin aiheuttamien erilaisten oireiden ja seurauksien (esim. lievä masennus, ahdistus, nukkumishaasteet) kanssa jaksamiseen.

 

Kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi tuleminen voivat saada aikaan yllättäviäkin asioita! Jos siis haluat keventää kuormaasi ja asettaa palautumisen prioriteetiksi, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Hinta?

3 x tapaaminen 235€ (sis. alv 24%)

5x tapaaminen 345€ (sis. alv 24%)

Kysy tarjousta myös laajemmasta valmennuskokonaisuudesta. Suosituskerrat tapaamisille on 3-10. Voit maksaa valmennukset myös erissä. 

Valmennus käyntiin

Valmennus käynnistyy yhteydenotolla palautumisvalmentajaan joko puhelimitse, sähköpostilla tai etusivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Kahden jälkimmäisen yhteydenottotavan jälkeen palautumisvalmentaja on sinuun yhteydessä ensimmäisen tapaamisen sopimiseksi. 

Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmentaja

Hanna-Kaisa Mäkynen 

p. 041-439 1339

säpo: info@hyvanolonhelminauha

valmennus yltäältäjpg.jpg
bottom of page