top of page

Yrityksille

Ovatko organisaatiosi työntekijät motivoituneita ja innostuneita vai kiireen ja stressin uuvuttamia?
 
Kasaantuvatko työt alati kasvavien sairauspoissaolojen vuoksi?
 
Onko organisaatiossanne suunnitelma henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi ja
toteuteutuuko se käytännössä?

 

Jos työntekijät voivat huonosti, se näkyy vääjäämättä työn tuloksessa mitattiinpa tulosta sitten laadullisilla tai määrällisillä mittareilla. Hyvinvoiva työntekijä on motivoitunut, innostunut ja aikaansaava ja siksi tästä organisaation tärkeimmästä voimavarasta on tärkeää pitää hyvää huolta. 

Työntekijän hyvinvointi koostuu monesta pienestä asiasta, joita ovat mm. työtehtävien vaativuus suhteessa osaamiseen, työtehtävien määrä suhteessa käytettävään aikaan, riittävästi henkilöstöä suhteessa organisaation työtehtäviin, mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja pitää säännöllisiä taukoja työpäivän aikana sekä työyhteisön ja esihenkilön tuki. 

Muutaman kerran vuodessa toteutuvat tyhy-, tyky- koulutus- ja kehittämispäivät ovat tärkeitä, mutta vähintään yhtä tärkeää on säännöllisesti työyhteisön arjessa toteutuvat, henkilöstön hyvinvointia tukevat käytänteet ja toiminnot. Rauhallinen kahvihetki tai kiireetön lounas yhdessä työkavereiden kanssa toteutuu organisaatiossasi toivottavasti säännöllisesti, mutta miltä kuulostaisi tämän lisäksi tiimin yhteinen Hengähdyshetkiä® -tunti viikottain tai henkilöstön hyvinvoinnin tukeminen yksilö- tai ryhmävalmennuksen kautta?

Hyvän Olon Helminauhan palvelut yrityksille ja työyhteisöille
  • Tyhy- ja tykypäivät

  • luennot ja workshopit 

  • Hengähdyshetkiä ® -viikkotunti stressinhallintaan organisaation tiloissa 

  • yksilö- tai ryhmävalmennus

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän yrityksen ja henkilöstön tarpeita
vastaava kokonaisuus hyvään oloon.
HOH-093.jpg
bottom of page